Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Koljun majan vuokraus

Hoidamme vuokrausta vapaaehtoisvoimin oman työn ohessa.

Arkisin klo. 10-18

044 244 3525

kolju.varaukset@gmail.com

 


 

Varaustilanteen, tapahtumat ja toiminnan näette osoitteesta 

paivyri.fi

HOX KIRJAUDU SISÄÄN!

käyttäjätunnus: HLKY

salasana: yhdistys2014

 


 

Vuokrahinnat

75€/vrk (yhdistyksen jäsenet 55€/vrk)

40€/päivä ma - to klo. 9-15 ilman saunatilaa

50€/päivä ma - to klo. 9-15 sis. sauna

Varauksia voi tehdä aikaisintaan 4 kk ennen vuokrausajankohtaa.

 

Vuokrausohjeet

1. KATSO MAJAN VARAUSTILANNE SIVUN OIKEAN LAIDAN OHJEIDEN MUKAAN

2. VARAA HALUAMASI AJANKOHTA PUHELIMITSE

 

VARAUS- JA MAKSUEHDOT

Varauksen tekijän tulee olla varausta tehdessään täysi-ikäinen (18 vuotta täyttänyt). Henkilömäärä tulee ilmoittaa varausta tehtäessä. Varauksia voi tehdä aikaisintaan 4 kk ennen vuokrausajankohtaa.

Varauksen voi tehdä arkisin klo 10-18 numerosta 044 244 3525 tai sähköpostitse kolju.varaukset@gmail.com . Varauksen jälkeen lasku lähetetään asiakkaalle ensisijaisesti sähköpostitse, tarvittaessa lasku on mahdollista saada postitse. Maksu tulee suorittaa laskussa olevaan eräpäivään mennessä, joka on 7 vrk laskun päiväyksestä.

Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä.

Asiakkaalle lähetetään täytettäväksi myös matkustajatietolomake, joka tulee palauttaa vuokraajalle avainta noudettaessa.

Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan, Halosenlahden kyläyhdistys ry voi peruuttaa varauksen ilman erillistä ilmoitusta.

Vuokraajalla täytyy olla nimetty yhteyshenkilö, joka vastaa kiinteistön avaimesta sekä vuokrausohjeiden noudattamisesta. Jos avain katoaa, asiakas on velvollinen korvaamaan katoamisesta aiheutuneet kulut. Koljunmajan avainten noutamisesta ja luovuttamisesta sovitaan asiakkaan kanssa hyvissä ajoin ennen varauksen alkamista. Jos asiakas ei pääse tulemaan ilmoitettuna ajankohtana tai hän ei ilmoita lainkaan tuloaikaansa, Halosenlahden kyläyhdistys ry ei voi taata avainten luovutusta.

 

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN JA MUUTTAMINEN

Varaus on mahdollista peruuttaa kuluitta viimeistään 14 vrk ennen varausajankohtaa. Myöhemmin peruutetuista varauksista peritään peruutusmaksu, joka on puolet vuokrasta.

Jos varaus joudutaan keskeyttämään asiakkaan häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta.

 

VUOKRAUSAJAT

Vuorokausivuokraus alkaa klo 14 ja päättyy klo 12.

Päivävuokrauksessa kiinteistöstä tulee poistua klo 23:een mennessä.

 

YLEISTÄ

Vuokraan sisältyy Koljunmajan käyttöoikeus varatulle ajalle. Sähkö- ja vesikulut, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, ruokailuvälineet, patjat, peitot ja tyynyt sekä polttopuut sisältyvät hintaan. Myös soutuveneen (suosittelemme pelastusliivien käyttöä) käyttöoikeus sisältyy vuokraan.

Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly vuokraan. Koljunmajan siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse. Kiinteistö ja irtaimisto käydään tarkistamassa jokaisen vuokrauksen päätyttyä. Mikäli siivousta ei ole hoidettu ohjeistuksen mukaisesti, tai muita vahinkoja ilmenee, lähetetään niistä vuokraajalle lisälasku käytetyn siivoustyöajan tai vahingosta aiheutuneiden kulujen mukaan.

Asiakas hoitaa itse Koljunmajan lämmönohjauksen, päävesihanan avaamisen sekä sulkemisen. Ohjeet löytyvät Koljunmajalta.

Koljunmajaa saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka varattaessa on sovittu. Tiloissa saa majoittua (yöpyä) pelastuslain mukaan max. 10 henkilöä. Juhlista ja muista tilaisuuksista, joissa henkilömäärä tilapäisesti ylittyy, max. 50 henkilöä, tulee sopia ennakkoon vuokranantajan kanssa. Tilaisuuksista, joihin osallistuu 200 henkilöä tai enemmän, on asiakkaan tehtävä ilmoitus pelastusviranomaisille.

Asuntovaunun tai asuntoauton majoittaminen piha-alueella on ehdottomasti kielletty. Vuokrattavien välineiden (esim. kylpypalju) käyttö Koljunmajan tontilla ilman vuokranantajan lupaa on kielletty. Tupakointi on kielletty kaikkialla sisätiloissa. Ulkotulien polttaminen on sallittua vain palamattomalla alustalla.

Asiakas on vastuussa Koljunmajalla aiheuttamistaan vahingoista. Aiheutuneesta vahingosta on ilmoitettava vuokranantajalle/päivystäjälle.

 

HUOMAUTUKSET JA VALITUKSET

Kaikki Koljunmajaan liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava niiden aiheen ilmaannuttua ja varauksen aikana suoraan vuokranantajalle.

Jos asiakas ei ilmoita havaitsemiaan puutteita heti vuokra-aikana vuokraajalle, katsotaan Koljun- majan olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa. Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu Koljunmajalta ennen vuokra-ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta korvausta eikä asiakas ole oikeutettu vuokranpalautukseen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Takaisin